Сириецът беше заловен да шофира след употреба на канабис, амфетамин

...
Сириецът беше заловен да шофира след употреба на канабис, амфетамин
Коментари Харесай

Сириецът, предложил подкуп от 10 хиляди евро на полицай, се изправя пред съда

Сириецът беше хванат да кара след приложимост на канабис, амфетамин и метамфетамин

Днес ще бъде гледана мярката на 23-годишния сирийски жител, който предложи рушвет от 10 хиляди евро на полицейски чиновник при инспекция, заяви.

Ахмид Камиран беше хванат да кара след приложимост на високорискови наркотични субстанции. При инспекция в центъра на София той е дал позитивна проба за канабис, амфетамин и метамфетамин.

Той се опитал да подкупи чиновниците като пуснал на пода в полицейската кола две пачки с банкноти в евро на обща стойност 10 хиляди евро. Казал на служителите на реда, че тези пари са за тях, с цел да не го задържат и да му върнат шофьорската брошура.

Последвал е втори опит за рушвет във ВМА, където сириецът е бил отведен за кръвна проба, която отказал да даде. При влизане в постройката той предложил 3000 лв. и ръчен часовник на други двама служители на реда - още веднъж, с цел да не го задържат и да не му бъде отнета шофьорската брошура.

Полицаите неотложно докладвали за случая и е формирано досъдебно произвеждане. Междувременно през днешния ден вътрешният министър Иван Демерджиев ще награди служителите на реда, отказали рушвет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР