Синята зона за паркиране в центъра на София ще бъде

...
Синята зона за паркиране в центъра на София ще бъде
Коментари Харесай

Синята зона ще работи и в неделя

Синята зона за паркиране в центъра на София ще бъде разширена повече от двойно в съпоставяне със сегашните си граници и ще работи и в неделя. Зелена зона пък ще има в събота.

Това плануват предлагани промени в Наредбата за организация на придвижването в Столичната община, които бяха оповестени за публично разискване през вчерашния ден.

Вносители ли са общинските съветници от групата на ГЕРБ-СДС Зафир Зарков, Христиан Петров и Стефан Марков и ръководителят на транспортната комисия към общинския съвет Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация.

Новите граници на синята зона се възнамерява да бъдат затворени сред бул. „ Евлоги Георгиев “, бул. „ Пенчо Слвейков “, бул. „ Тотлебен “, бул. „ Сколбелев “, ул. „ Опълченска “, бул. „ Сливница “, бул. „ Данаил Николаев “ и ул. „ Проф. Милко Бичев “. Така паркоместата в зоната, които в този момент са към 5000, ще се усилят на 12 000.

Работното време на синята зона в делнични дни се планува да бъде сред 8:30 и 20:30 ч., а в събота и неделя от 10:00 до 18:00 ч. Зелена зона също ще работи от 8:30 до 20:30 ч. от понеделник до петък и от 10:00 до 18:00 ч. в събота, а в неделя ще остане безвъзмездна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР