Синята зона в Пазарджик да се премахне изцяло в сегашния

...
Синята зона в Пазарджик да се премахне изцяло в сегашния
Коментари Харесай

Синя зона да се премахне, настояват общински съветници

Синята зона в Пазарджик да се отстрани напълно в настоящия и тип. За това ще упорстват четиримата общински съветници от групата „ Съюз за Пазарджик - НФСБ и " Народен съюз ". Новината заяви ръководителят на групата Благо Солов на страницата си във ФБ. Анонсирането на тази самодейност идва 10 дни преди плануваното за 21 януари публично разискване на промени в Наредбата за насилственото пренасяне или задържане на МПС без знанието на техните притежатели, т.е. за работата на " паяците " на компания " Контур-7 ", която държи Синята зона в града.

" Общината дължи на жителите качествени публични услуги, налична и комфортна витална среда, а не да мисли единствено по какъв начин да пренаписва разпоредбите в полза на избрана компания.
За страдание, в досегашния си тип, разпоредбите за платено паркиране и зоните, които те обгръщат, както и “професионалното обслужване ” от страна на компанията, се трансфораха в прям тормоз над жителите ", разяснява Благо Солов. По думите му, всяка козметична корекция на параметрите няма да реши проблемите, а единствено ще ги отсрочи.

" Поради тези аргументи аз и сътрудниците от нашата група: Албена Кантарджиева, Благо Петров и Чавдар Чавдаров ще предложим цялостното унищожаване на Синя зона в Пазарджик ", оповестява Солов. Според него Синя зона може да има, само че единствено на някои улици в центъра и то да се вкара единствено след чуване на мнението на жителите, експертите и при потреблението на водещите международни практики, както и наложително след построяването на подобаващи паркинги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР