Синята вълна“ в САЩ не се превърна в цунамиПрезидентът Доналд

...
Синята вълна“ в САЩ не се превърна в цунамиПрезидентът Доналд
Коментари Харесай

„Синята вълна“ в САЩ не се превърна в цунами

„ Синята вълна “ в Съединени американски щати не се трансформира в цунами
Президентът Доналд Тръмп приказва с фрагментирани фрази и накъсани истини.

Той е прелюбодеец, двуличник, политически муден и податлив да повтаря расистки постове в Туитър. Най-малко може да се каже, че той излезе надалеч отвън границите на всяка рационална идея за държанието на президента.

Ето за какво политиците смятаха, че изборите в средата на мандата му през 2018 година ще бъдат референдум. В прочут смисъл по този начин и стана - само че не толкоз за Тръмп или Републиканската партия, що се касае за Демократическата партия, която продължава да се бори да сътвори обръщение за това против какво се опълчва.

Да, партията взе Камарата на представителите, само че синята вълна не беше цунамито, каквото партийното управление се надяваше, че ще е. Това е значително по този начин, тъй като Демократическата партия към момента търси идентичността си след 2008 година Тя желае да съставлява младите и разнородни, само че основните лидерски функции не престават да се държат от старите и белите, сходно на Републиканската партия, която порицава.

През 2010 година и 2014 година титулярите в Демократическата партия, които желаеха преизбиране, се дистанцираха от политиките на президента Барак Обама, не тъй като не са съгласни с тях, а тъй като не бяха известни.

Говорете каквото желаете за лозунга "Да създадем Америка още веднъж велика “, само че действителността е, че той е ефикасен, тъй като е ясно, самодейно обръщение. Каква тъкмо беше посланието на Демократическата партия през 2016 година? През 2018? Какво ще бъде през 2020 година?
 Лозунгът на Тръмп "Да създадем Америка още веднъж велика “ дава резултат. Лозунгът на Тръмп "Да създадем Америка още веднъж велика “ дава резултат. / БГНЕС
Преди 10 години, тогавашният сенатор Обама беше определен за президент заради ясно обръщение на вяра.

Не ме разбирайте неправилно, приемайки Камарата на представителите като значима стъпка за възраждането на Демократическата партия. Имаше и чисто исторически победи, които също си коства да се упоменат, като Рашида Тлаиб и Илхан Омар, които станаха първите дами мюсюлманки, определени в Конгреса, или Джаред Полис, първият открит гей, определен за губернатор.

Но в случай че партията желае да набере скорост от средата на мандата през 2018 година, а не просто да тича на място, управлението й би трябвало да отдели повече време, с цел да дефинира към какво се стреми и по-малко време да отхвърля какво не е. В края на краищата хората не ядат пържола, тъй като това не е тофу. Те ядат пържола, тъй като е пържола. /БГНЕС

------

Елзи Лий Грандерсън, Си Ен Ен.
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР