СИНСИНАТИ (AP) — Синсинати Бенгалс преминаха към свободна агенция с

...
СИНСИНАТИ (AP) — Синсинати Бенгалс преминаха към свободна агенция с
Коментари Харесай

Bengals вероятно ще търсят офанзивен такт и спиращ бягането дефанзивен лайнмен в драфта на NFL

СИНСИНАТИ (AP) — Синсинати Бенгалс минаха към свободна организация с избухливи игри в мозъка — произвеждайки повече от тях в нахлуване и позволявайки по-малко в отбрана.

Очаква се тази всеобхватна тематика да се придвижи и в драфта, в който Бенгалс имат 18-ия избор и още девет в оставащите шест кръга.

Това може да значи нападателен пердах, който може да помогне да задържи куотърбека на франчайза Джо Бъроу отвън земята, спиращ бягането D-lineman, необятен правоприемник или просто най-хубавия разполагаем състезател.

Офанзивният състезател на щата Орегон Тализе Фуага и защитният състезател на Тексас Байрън Мърфи II са били в диалога като вероятни избори за първи кръг за Синсинати.

„ Искаме чертите и желаеме нематериалните активи “, сподели шефът на личния състав на играчите на Bengals Дюк Тобин. „ И по този начин, ние в действителност сме фокусирани върху това да се опитаме в действителност да стигнем до корена на това, което кара един човек да работи и какъв брой доста той обича играта. Не се е трансформирало. Всеки тим търси едно и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР