Синовете на холивудския ас Брад Пит не искат да общуват

...
Синовете на холивудския ас Брад Пит не искат да общуват
Коментари Харесай

Синовете на Брад Пит не искат да общуват с него

Синовете на холивудския ас Брад Пит не желаят да поддържат връзка с него.

Причината – актрисата Анджелина Джоли настройва шестте им деца против артиста, настояват осведомени пред TMZ, цитира "Монитор ".

Според източниците, екранната Лара Крофт манипулира наследниците си, като думите й против Пит въздействат най-вече на мнението на момчетата.

Разводът на Бранджелина, както назоваха двойката по време на връзката им, притегля от ден на ден медийно внимание. Звездите от „ Мисис и Мистър Смит “ не могат да заровят томахавките и си трансферират виновността един на различен.

Последната им борба датира от седмица и е на тематика пари. 43-годишната хубавица подаде молба с настояването Върховният съд на Лос Анджелис да принуди Пит да заплати повече средства за издръжката на наследниците им. Тя упорства и разводът им да се завърши до края на годината. Актьорът съобщи, че е платил над 1, 3 милиона $ детска прехрана след раздялата им, както и че е й дал назаем други 8 милиона, с цел да си купи тя нов дом. Той упрекна брачната половинка си, че се пробва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело.

Припомняме, че Джоли и Пит се разделиха през 2016 година Те възпитават общо шест чеда. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им щерка, а през 2008 година се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР