Синовете на бившия водещ на Сделка или не“ Румен Луканов

...
Синовете на бившия водещ на Сделка или не“ Румен Луканов
Коментари Харесай

Синовете на Румен Луканов го молили: Тате, разведи се!

Синовете на някогашния водещ на „ Сделка или не “ Румен Луканов били основатели на развода му, финализиран преди броени дни, научи „ Галерия “ от близки до фамилията. Франк и Патрик помолили татко си да постави завършек на брака с майка им Ина и да продължи начисто с новата си жена.

Всъщност бракът на Румен Луканов и Ина от много години насам не вървял. Двамата от дълго време живеели просто като съквартиранти и всеки от двамата имал собствен живот. Не се развеждали, тъй като го считали за непотребна условност, а и не желали да тормозят децата си. Макар че Франк и Патрик към този момент са пълнолетни, родителите им се тормозили да не ги травмират с един бракоразвод.

Луканов и Ина съумели да си останат доста близки другари и се разбирали прелестно. Нещо повече – Ина нямала нищо срещу новата половинка на мъжа си – Ралица. Отношенията сред тв водещия и любовницата му обаче се задълбочили и не след дълго техни папарашки фотоси започнаха да обикалят медиите.

Докато Матю, който живее и учи в Лондон, умерено приемал новината, по-малкият наследник на Луканов – Франк , бил много афектиран.  Той тежко понасял писанията в жълтите издания за любовницата на баща си и му било погрешно най-много поради майка му, която търпи унижения. „ Ина не го приемаше по този начин, защото бракът им с Румен от дълго време беше привършен и бяха повече другари, в сравнение с съпрузи. Но в профил не изглеждаше по този начин “, разсъждават близки до фамилията.

За да запазят достойнството на майка си, Франк и Матю помолили татко си да подаде документи за бракоразвод и да затвори устите на клюкарите. „ Те са доста свестни, разбрани момчета. Разсъждават като възрастни и влязоха в състояние на родителите си. Просто желаеха раздялата посред им да стане публична, с цел да не излиза пред хората, че татко им кръшка на майка им “, описват осведомени.

Така, предходната седмица бракоразводното дело на Румен Луканов и Ина завършило единствено с две съвещания, по взаимно единодушие и без кавги за имущество. Двамата даже си тръгнали дружно от съда и се почерпили за щастливия мотив.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР