Синовете на бившия водещ на „Сделка или не“ Румен Луканов

...
Синовете на бившия водещ на „Сделка или не“ Румен Луканов
Коментари Харесай

Синовете на Румен Луканов го молили да се разведе! Причината ще ви смае

Синовете на някогашния водещ на „ Сделка или не “ Румен Луканов били основатели на развода му, финализиран преди броени дни, написа „ Галерия “. Франк и Патрик помолили татко си да постави завършек на брака с майка им Ина и да продължи начисто с новата си жена.
Всъщност бракът на Румен Луканов и Ина от много години насам не вървял. Двамата от дълго време живеели просто като съквартиранти и всеки от двамата имал собствен живот. Не се развеждали, тъй като го считали за непотребна условност, а и не желали да тормозят децата си. Макар че Франк и Патрик към този момент са пълнолетни, родителите им се тормозили да не ги травмират с един бракоразвод.
Луканов и Ина съумели да си останат доста близки другари и се разбирали прелестно. Нещо повече – Ина нямала нищо срещу новата половинка на мъжа си – Ралица. Отношенията сред тв водещия и любовницата му обаче се задълбочили и не след дълго техни папарашки снимкизапочнаха да обикалят медиите.
Докато Матю, който живее и учи в Лондон, умерено приемал новината, по-малкият наследник на Луканов – Франк, бил много афектиран. Той тежко понасял писанията в жълтите издания за любовницата на баща си и му било погрешно най-много поради майка му, която търпи унижения. „ Ина не го приемаше по този начин, защото бракът им с Румен от дълго време беше привършен и бяха повече другари, в сравнение с съпрузи. Но в профил не изглеждаше по този начин “, разсъждават близки до фамилията.
За да запазят достойнството на майка си, Франк и Матю помолили татко си да подаде документи за бракоразвод и да затвори устите на клюкарите. „ Те са доста свестни, разбрани момчета. Разсъждават като възрастни и влязоха в състояние на родителите си. Просто желаеха раздялата посред им да стане публична, с цел да не излиза пред хората, че татко им кръшка на майка им “, описват осведомени.
Така, предходната седмица бракоразводното дело на Румен Луканов и Ина завършило единствено с две съвещания, по взаимно единодушие и без кавги за имущество. Двамата даже си тръгнали дружно от съда и се почерпили за щастливия мотив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР