Синоптиците в САЩ предупредиха, че все още са възможни наводнения

...
Синоптиците в САЩ предупредиха, че все още са възможни наводнения
Коментари Харесай

Калифорния все още е изправена пред заплаха от наводнения и свлачища след огромна буря

Синоптиците в Съединени американски щати предизвестиха, че към момента са вероятни наводнения след една от най-влажните стихии в историята на Южна Калифорния.

Бавно разрастващите се стихия, която се паркира над района в понеделник, изсипвайки рекордно количество дъжд върху елементи от Лос Анджелис, може да се задържи и в сряда, споделиха от Националната метеорологична работа. сдържан дъжд, само че към момента съществува опасността, че доста места могат да видят къси, жестоки дъждове, изсипващи до инч дъжд за един час.

Властите предизвестиха хората да останат в нараснала подготвеност и по-голямата част от Южна Калифорния остана под наблюдаване на наводняване. Набъбналите и бързо течащи потоци и реки „ усилват риска от удавяне и нуждата от бързи водни спасители “, сподели метеорологичната работа.


Бурята мина през северна Калифорния през уикенда, убивайки трима души, които бяха смазани от падащи дървета, след което се задържа над южната. Това беше втората стихия, подхранвана от атмосферна река, връ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР