Синоптикът на Нова телевизия Ники Василковски пак шашна всички с

...
Синоптикът на Нова телевизия Ники Василковски пак шашна всички с
Коментари Харесай

Ники Василковски изуми ефира, лъсна в... СНИМКИ

Синоптикът на Нова телевизия Ники Василковски отново шашна всички с визия. Той се появи в ефир, като тематично над костюма си бе поставил дъждобран, предупреждавайки всички, че в съвсем цяла България през днешния ден се чакат мощни превалявания.

Всъщност Василковски постоянно сюрпризира, появявайки се веднъж със слънчоглед, дръг пък с шише минерална вода, с цел да подсети на хората да не не помнят за течностите, с цел да избегнат дехидратацията.


Всъщност точно тези неща се трансфораха като негова запазена марка, както и лирическите отклонения, до момента в който оповестява прогнозата за времето, а точно какъв празник се празнува през избрания ден в някой завършек на страната ни.


БЛИЦ напомня, че жълт код за значителни превалявания е разгласен в 12 области от Централна , Южна и Югозападна България: Плевен, Велико Търново, Габрово, Ловеч, София-област, Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково.


Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР