Синоптикът на БТВ Емо Чолаков предизвика колежката си Натали Трифонова

...
Синоптикът на БТВ Емо Чолаков предизвика колежката си Натали Трифонова
Коментари Харесай

Вижте как Натали Трифонова играе сиртаки



Синоптикът на БТВ Емо Чолаков провокира колежката си Натали Трифонова в ефира на “Търси се” да изиграе гръцкия танц сиртаки.

Трифонова не знаеше стъпките на танца, само че въпреки всичко трябваше да го извърши, защото предизвикването беше отправено.

“Сиртаки въобще не мога да танцувам, Емо, ще те убия”, сподели шеговито русокоската и въпреки всичко се изправи да извърши предизвикването. “Емо, ще те ненавиждам цялостен живот за това, което ми причиняваш”, добави тя с усмивка.

Чаровната синоптичка говореше и за най-тежкия интервал в живота си, в който майка й потърпевша съществено при злополука на гръцкия остров Миконос. Двете били на АТВ и се блъснали в мотоциклет. „ Намерих я в безсъзнание, легнала. Помислих си най-лошото, светът ти се срутва за секунди. Докато чаках да пристигна в схващане, минутите бяха безкрайни ”, сподели с трептящ глас Трифонова.

„ Катастрофата доста ме промени. След като се върнах в България, стесних кръга на хората към себе си. Майка ми е най-важният човек в живота ми. Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея ”, добави тя.

Натали още един път показва танцови умения пред камерата, тъй като майка й я накара да влезе в ролята на световноизвестната гръцка синоптичка, която танцува, до момента в който показва прогнозата за времето.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР