Синоптикът на bTV Емо Чолаков постави колежката си Натали Трифонова

...
Синоптикът на bTV Емо Чолаков постави колежката си Натали Трифонова
Коментари Харесай

Емо Чолаков накара Натали да се поти пред цяла България

Синоптикът на bTV Емо Чолаков сложи колежката си Натали Трифонова в доста неловка обстановка.

Водещият на прогнозата за времето накара чаровната синоптичка, която бе посетител на предаването „ Търси се”, да танцува, само че не какво да е, а сиртаки.

Оказа се обаче, че постоянно усмихнатата русокоска не знае стъпките на този танц, само че предизвикването беше отправено и тя трябваше да го извърши. „ Емо, ще те ненавиждам за това цялостен живот”, сподели Натали и стартира да преплита крайници в такта на музиката.



Чаровната търновка трябваше да приказва и за най-тежкия интервал в живота си, в който майка й потърпевша съществено при злополука на гръцкия остров Миконос. Двете дами били на АТВ и се блъснали в мотоциклет. „ Намерих я в безсъзнание, легнала. Помислих си най-лошото, светът ти се срутва за секунди. Докато чаках да пристигна в схващане, минутите бяха безкрайни”, сподели с трептящ глас русокосата красавица.



„ Катастрофата доста ме промени. След като се върнах в България, стесних кръга на хората към себе си. „ Майка ми е най-важният човек в живота ми. Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея”, добави постоянно усмихнатата русокоска.

Натали трябваше още един път да показва танцови умения пред камерата, тъй като майка й я накара да влезе в ролята на световноизвестната гръцка синоптичка, която танцува, до момента в който показва прогнозата за времето.



Тя незабавно скочи и развъртя кръшна снага, като в това време пееше. След това осъществяване, усмихнатата синоптичка разгласи, че към този момент по този начин ще показва прогнозата заран.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР