Синоптикът на bTV Емо Чолаков постави колежката си Натали Трифонова

...
Синоптикът на bTV Емо Чолаков постави колежката си Натали Трифонова
Коментари Харесай

Емо Чолаков изложи колежката си Натали! Накара я да се поти пред цяла България

Синоптикът на bTV Емо Чолаков сложи колежката си Натали Трифонова в доста неловка обстановка. Водещият на прогнозата за времето накара чаровната синоптичка, която бе посетител на предаването „ Търси се ”, да потанцува, само че не какво да е, а сиртаки.

Оказа се обаче, че постоянно усмихнатата русокоска не знае стъпките на този танц, само че предизвикването беше отправено и тя трябваше да го извърши.

„ Емо, ще те ненавиждам за това цялостен живот”, сподели Натали и стартира да преплита крайници в такта на музиката.





Чаровната търновка трябваше да приказва и за най-тежкия интервал в живота си, в който майка й потърпевша съществено при злополука на гръцкия остров Миконос. Двете дами били на АТВ и се блъснали в мотоциклет. „ Намерих я в безсъзнание, легнала. Помислих си най-лошото, светът ти се срутва за секунди. Докато чаках да пристигна в схващане, минутите бяха безкрайни”, сподели с трептящ глас русокосата красавица.

„ Катастрофата доста ме промени. След като се върнах в България, стесних кръга на хората към себе си. „ Майка ми е най-важният човек в живота ми. Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея”, добави постоянно усмихнатата русокоска.

Натали трябваше още един път да показва танцови умения пред камерата, тъй като майка й я накара да влезе в ролята на световноизвестната гръцка синоптичка, която танцува, до момента в който показва прогнозата за времето.





Тя незабавно скочи и развъртя снага и стартира да пее, отсичайки, че към този момент по този начин ще показва прогнозата заран.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР