Синоптичката Никол Станкулова роди дъщеря си Теа в началото на

...
Синоптичката Никол Станкулова роди дъщеря си Теа в началото на
Коментари Харесай

Никол Станкулова не се доверява на детегледачки

Синоптичката Никол Станкулова роди щерка си Теа при започване на ноември, само че скоро по-късно побърза да се върне на работа. Дългокосата хубавица признава, че до момента в който се изявява в ефира на Нова тв, разчита само на майка си Елена в грижите за бебето. „ Не желая детегледачки, не мога да се доверя на непознат човек, който не е част от фамилията ми! ”, безапелационна е Станкулова.

Синоптичката не се задържа дълго у дома и едвам 4 месеца след раждането се завърна към работните си уговорките. Тя се страхувала, че в случай че продължи отпуска си по майчинство, мястото й ще изстине или някоя по-млада и напориста съперничка ще го заеме. Затова поверила дъщеря си на бабата Елена и с бодри стъпки се отправила към телевизята, където всеки ден показва на феновете прогнозата за времето.

Неотдавна Никол показа в обществената мрежа, че животът й на млада майка e изпълнен с доста провокации. В началото се тормозила дали ще се оправи с новата си роля на родител, само че бързо привикнала с нея. Имало интервал, в който страдала от недоспиване поради коликите на бебето, но той отминал и в този момент се наслаждавала на хубавите моменти с щерка си.
Станкулова качила единствено 11 кг по време на бременността и след раждането ги свалила безпроблемно. Тя твърди, че не е спазвала никакъв хранителен режим, а стройната си фигура дължала на положителния ген. „ Тежа тъкмо 55 кг. Не съблюдавам никакви диети. За страдание хапвам безредно и каквото срещна по пътя си. Нямам време за спорт и разкрасителни процедури ", описа синоптичката за метода си на живот.
Противно на упованията, тя не роди в частна болница, а избра дръжавната, въпреки че въпреки всичко броила известна сума за избор на медицински екип. Бебето се появило на бял свят в края на деветия месец, а не прибързано, както гласяха плъзналите злословия. За името родителите имали някои съмнения, само че в последна сметка Станкулова настояла да го кръстят Теа – на бащата Теодор Минев. Другият вид бил името Елена – на майка й, само че той отпаднала след това, написа " Уикенд "

Синоптичката е израснала без братя и сестри – това ненапълно я разглезило, тъй като не се налагало да дели  вниманието на родителите си. За своето семейство обаче Никол има други проекти. Тя е безапелационна, че с мъжа й желаят още едно дете, само че не и в околните две години. „ Предпочитаме Теа да порасне малко и тогава ще мислим за други наследноци ”, разяснява Станкулова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР