Синоптичката Натали Трифонова все още е с детската си любов.

...
Синоптичката Натали Трифонова все още е с детската си любов.
Коментари Харесай

Натали Трифонова най-сетне показа любимия си

Синоптичката Натали Трифонова към момента е с детската си обич. Романтичната им история стартира още в четвърти клас. Това показа самата Трифонова преди дни в ефира на bTV.

"Той е доста по-добър човек от мен, доста по-благ темперамент ", споделя Натали за приятеля си Доан Хасан. Той пък не крие, че още от дребен е имал благосклонности към нея. През годините двамата са се разделяли няколко пъти, само че постоянно са намирали пътя един към различен, написа уеб сайтът iwoman.bg.

Самият Доан сега прекосявал през доста тежък интервал, защото напълно скоро му се наложило да избави живота на татко си. Споделя, че с помощта на Натали съумява да одобри нещата по-леко, тъй като тя го поддържа и окуражава. В същото време обаче самата Трифонова не крие, че е изживяла нещата доста трагично.

Бабата на Натали — доктор Маргарита Ковачева, пък споделя, че макар че е заета, внучката ѝ съумява да я посети във Велико Търново най-малко един път в месеца. Не крие, че главно ѝ прави забележки за облеклото. Надявала се е Натали да стане доктор, и до момента съжалява, че е взела решение да тръгне в друга професионална посока. "Това не е моето предопределение, по-добре да не върша нещо, което не усещам като свое ", разяснява Натали.

"Не обичам да върша дълготрайни проекти, знам единствено, че желая да остана в България ", споделя още Трифонова.

"Тя е даваща обич и излъчваща обич ", безапелационна е майката на Натали — Ванина Трифонова. Двете се възприемат като приятелки, а един от най-драматичните моменти в живота им е преди няколко години, когато са на отмора в Гърция и претърпяват тежка злополука. Майката губи схващане, изпада в сериозно положение, пет дни лежи в болница. Тогава Натали схваща, че може да изгуби най-близкия и скъп човек до себе си. "Това ме промени и ме накара да оценявам всичко, което имам. Слава Богу, че нещата се развиха добре ", споделя тя.

Колегите на Натали — синоптиците Христина Балинска и Емо Чолаков, споделят, че в живота Натали е същата, каквато наподобява и на екрана — усмивката, слънчева и положителна.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР