Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска не е на себе

...
Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска не е на себе
Коментари Харесай

Питбул уби кучето на Гери Малкоданска

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска не е на себе си от тъга, разбра HotArena.

Разярен питбул е умъртвил дребното й куче Оскар и едвам не раздрал брат й, оплака се къдрокосата хубавица. Тя насочи апел към притежателите на домашни любимци да бъдат виновни стопани, изключително в случай че става въпрос за рискови породи, писа „ Уикенд “.

Сбогом, Оскарчето ми! Липсваш ми безумно, извънредно, разкъсващо, раздиращо... Истината е, че въобще не става по-леко с дните, единствено се вършим на по-силни. Ти си ангел и носеше единствено усмивки. Дори не съумя да навършиш 3, тъй като беше раздран от „ домакински ” питбул, който за малко да раздра и брат ми. Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете по какъв начин да гледате! За мен остава болката и вярата, че най-хубавото кученце в този момент е при най-хубавия човек. Много ви обичам и двамата, въпреки и отдалеко ", проплака синоптичката във Facebook.

Близките на Гери допуснаха, че в последното изречение евентуално приказва за умрелия си татко, който умрял преди години. Тя била едвам в първи клас, когато баща й си отишъл от този свят вечно, а болката от загубата мощно травмирала невръстното момиче. Сега Малкоданска още веднъж претърпя загуба, само че този път си отпътува кученцето й. Тя е уверена, че не желае различен домакински любим, тъй като едва ли ново животинче ще успее да замести обичания й Оскар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР