Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска е напът да се

...
Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска е напът да се
Коментари Харесай

Война: Привидно миловидната Гери Малкоданска тероризира съседите си

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска е напът да се трансформира в най-омразната личност за съседите си. Къдрокосата хубавица и половинката й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев употребявали изключителното състояние,за да ремонтират дома си. Повечето от комшиите на водещата на прогнозата за времето обаче прекарвали времето си затворени у дома и към този момент луднали от шума, който идвал от жилището на вип фамилията.

„ От един месец сме тероризирани у дома от непрестанен ремонт със зверско разтрошаване и къртене. Уж се съблюдават часовете за отмора, само че целият блок сме вдигнати на „ Ура ” непрекъснато, изключително в този момент, когато всички сме си у дома. Гери Малкоданска най-сетне благоволи да се включи във вайбър полемиката и да ни помоли да проявим търпепие и схващане, тъй като в случай че не го довърши в период, остават без жилище ”, оплака се гневна съседка на синоптичката. Видът на жилището обаче бил подобен, че предполагал ремонтните действия в него да утихнат чак след към 2 месеца.

„ Тук напряко не се търпи! Чука се и се блъска от заран до мрак. Тази девойка очевидно счита, че за нея законите не важат ”, пали се пенсионер, който живее на долния етаж в кооперацията. Бесни съседи към този момент алармирали в полицията и в общината за невъобразимия звук, който се вдигал.
Според осведомени, апартаментът бил подарък от Алекс за Гери преди година и половина, а мотивът бил раждането на първородния им наследник Лео. Дизайнерът я сюрпризирал точно на Свети Валентин, връчвайки й нотариален акт на нейно име. Луксозното жилище било единствено 68 квадрата, само че пък разполагало с просторна градина на покрива на блока. Докато кипял бурния ремонт, Алекс, Гери и едногодишният им наследник Леон обитавали друго жилище на Ковачев.

Архитектът нашумя преди няколко години със своя графа в светското предаване „ Модерно ”. Негово дело е обзавеждането в доста заведения за хранене, питейни заведения, къщи и яхти на милионери. Преди да се уреди с графа в Би Ти Ви, той подреди и жилището на Гала непосредствено в ефира на малкия екран. Сега обаче желал да потвърди майсторлъка си и в личното фамилно гнездо, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР