Синоптичката на бТВ Натали Трифонова има гадже, но това не

...
Синоптичката на бТВ Натали Трифонова има гадже, но това не
Коментари Харесай

Тайно гадже разкарва Натали Трифонова по чужбина

Синоптичката на бТВ Натали Трифонова има гадже, само че това не е някогашният футболист на „ Левски “ Антонио Аниети, научи HotArena.

Секси синоптичката има нова възлюбена, която настойчиво пази в загадка и не желае да разкрие. Тя пуска единствено по някоя друга фотография на тайнствения ухажор, само че не споделя нищо за него.

Двамата са дружно от няколко месеца и не стопират да пътуват отвън България, излиза наяве от постовете на Трифонова. През лятото отмаряха в Гърция, в края на сезона отскочиха и до Будва, Черна гора. След като се налюбуваха на морето влюбените изкараха няколко дни в Белград в другарска компания.

Клюкари настояват, че синоптичката е забила богат чужденец, само че към този момент кой е и с какво се занимава остава цялостна тайнственост. Преди време Натали беше спрягана за гадже на някогашния ас на „ Левски “ Антонио Аниете.

Заговори се, че даже са сключили брак, което се оказа следващата небивалица по адрес на Трифонова, написа „ България през днешния ден “. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР