Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си

...
Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си
Коментари Харесай

Натали Трифонова би шута на гаджето

Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан.

Блондинката не вижда смисъл да продължава да бъде с младежа, откакто той не й предлага брак. Дългокраката красавица скоро ще навърши 29 години и желае да сътвори семейство. Няколко пъти тя е сложила въпроса за брак и деца пред Доан, само че младежът все увърта.

„ Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно общуване на фамилни начала не е моето нещо признава”, Натали.

Майката на Натали Трифонова заби неин връстник

След дълго очакване на Трифонова й писва и тя взема решение да се раздели един път вечно с Доан. През годините двойка си е взимала отмора един от различен, само че след няколко седмици още веднъж се събираше. Окончателният завършек на връзката им настава при започване на предишния месец. Откакто не е с Доан, Натали изтрива съвсем всички фотоси с мургавия юноша. Набързо прежали някогашния си другар. Колеги от на Натали от BTV издават, че на нея въобще не й проличава да е изпаднала в дупка и да е в меланхолия от раздялата. Напротив дългокраката синоптичка го удря на живот. Тя излиза с приятелки, когато няма задължения рано заран в малкия екран.

Доан е ученическата обич на сексапилната русокоска. Двамата са в един клас и стават гаджета още като младежи. Заедно са съвсем 10 години. Доан от години развива сполучлив бизнес и ръководи част от компаниите на фамилията си в България. Честите пътувания на Натали и Доан по света са свързани с работата на младежа, написа „ България днес”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР