Синоптичката на БНТ отиде да кара ски в Канада срещу

...
Синоптичката на БНТ отиде да кара ски в Канада срещу
Коментари Харесай

Христина Балинска крие годините си заради конкуренцията от красавици

Синоптичката на Българска национална телевизия отиде да кара ски в Канада против три бона и половина

Водещата на прогнозата на времето Христина Балинска отпътува на ски в компанията на двама свои сътрудници мъже, като единият описа за патилата им в предаването „ България в 60 минути “. Тримата са членове на българската секция за интернационалната журналистическа ски асоциация, основана през 50-те години на предишния век, с цел да среща кореспонденти от двете страни на Желязната завеса. Домакин тази година се оказала Канада и по-точно остров Нюфаундленд , който е с повърхност съвсем колкото България, написа Минаха години.

Пътуването лишило към 20 часа и изисквало прекачване. Групата била настанена в дребен ски курорт с прелестни писти в Мраморните планини. Картата за тях и парите за дарове докарали масрафа за едноседмичната почивка до три хиляди и петстотин лв., само че Балинска ги дала, тъй като се била затъжила за среща с сътрудници от целия свят.

Балинска, която дълги години съобщаваше прогнозата за времето в Би Ти Ви, а в този момент се появява на екрана на държавната телевизия, постоянно е пазела фамилията и персоналния си живот надалеч от публичния интерес. За нейния брачен партньор и татко на щерка й се знае само, че е оператор, с който тя е разграничена, само че явно е запазила семейството му.

Наследничката им Елена е възпитаничка на Американския лицей в София, а след това продължи образованието и живота си в Англия.  

Балинска продължава настойчиво да крие годините си. Едва неотдавна стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 година. Заради конкуренцията от млади и атрактивни девойки и момчета в сектора се подлага на какви ли не процедури, с цел да не им отстъпва по външен тип.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР