Синоптичката Гери Малкоданска беше сред известните личности, които имаха симптоми

Синоптичката Гери Малкоданска беше сред известните личности, които имаха симптоми ...

Има ли COVID-19 Гери Малкоданска?.


Синоптичката Гери Малкоданска беше сред известните личности, които имаха симптоми на коронавируса и веднага се тества. Ето какво написа красавицата след като резултата вече е ясен. "Тестът за Covid-19 е ОТРИЦАТЕЛЕН! Към днешна дата мога смело да заявя, че с Алекс сме здрави и се чувстваме добре! Хиляди благодарности за положителните мисли на всички! Велики сте! Бъдете здрави! Пазете се! Само заедно можем да се справим!", написа преди минути Малкоданска в профила си в Инстаграм.

В началото на седмицата моделката разкри в социалните мрежи, че с любимия й Александър са почувствали притеснителни симптоми и са си направили тест за коронавирус. В този ден тя трябваше да бъде на работа в телевизията, но страхът да не зарази колегите, я накарал да си направи изследвания. За да не подлага на риск екипа в медията, тя бе помолила да бъде сменена и да остане в изолация, докато не излязат резултатите.

 
       

View this post on Instagram                      
A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on Mar 16, 2020 at 1:57pm PDT

Ваня Червенкова също се похвали с отрицателен тест. "На Благовещение получих най-благата вест - не съм болна от коронавирус. Страхотен подарък за наближаващия ми рожден ден", похвали се в социалната мрежа бизнесдамата, която ликува от хубавата новина.

 


Източник: hotnews.bg