Синоптичката Гергана Малкоданска и мъжът ѝ Алекс Ковачев си направиха

...
Синоптичката Гергана Малкоданска и мъжът ѝ Алекс Ковачев си направиха
Коментари Харесай

Гери Малкоданска и мъжът ѝ се изследваха за коронавирус - имали симптоми

Синоптичката Гергана Малкоданска и мъжът ѝ Алекс Ковачев си направиха тест за новия ковид. ДВсичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2171вамата имали признаци, описа самата Малкоданска в пост в Инстаграм.

"Заедно против Вируса! Аз и Алекс през днешния ден се изследвахме. А с този пост желая да кажа следното: изследвахме се, тъй като имаме признаци, уповавам се неверни.

Изследвахме се, тъй като през днешния ден трябваше да съм на работа в малкия екран. Страхът от това ТИ да си болен е нещо доста по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият боязън да не заличава втория!



Ако имате признаци и се постанова да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте обстановката! Да, и аз имам вяра, че не съм болна, само че в случай че съм - болестта ще остане единствено в моето семейство! ", написа още синоптичката.

Тя благодари на двамата си сътрудници, които показват прогнозата за времето в малкия екран - Никол Станкулова и Николай Василковски, които са реагирали незабавно и са взели и нейните смени след една тежка седмица.

"Бъди виновен към другите! Резултатите... след 48 часа ", приключва Малкоданска.

View this post on Instagram
Заедно против Вируса! Аз и Алекс (@alexander_valentine_atelier ) през днешния ден се изследвахме. А с този пост желая да кажа следното: изследвахме се, тъй като имаме признаци, уповавам се неверни изследвахме се, тъй като през днешния ден трябваше да съм на работа в малкия екран. Страхът от това ТИ да си болен е нещо доста по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият боязън да не заличава втория! Ако имате признаци и се постанова да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте обстановката! Да, и аз имам вяра, че не съм болна, само че в случай че съм - болестта ще остане единствено в моето семейство! Благодаря на сътрудниците ми @nstankulova & @nickvasilkovski, които реагираха незабавно и взеха промените ми след много тежка седмица Бъди виновен към другите! Резултатите... след 48 часа

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on Mar 23, 2020 at 8:37am PDT
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2171  Радев и португалският президент: В изискванията на рецесия солидарността в Европейски Съюз да не остава единствено на думи Радев и португалският президент: В изискванията на рецесия солидарността в Европейски Съюз да не остава единствено на думи  МБАЛ МБАЛ " Света София " е реорганизирана за заболели от ковид  6-годишно момиченце умря в Иран от COVID-19 6-годишно момиченце умря в Иран от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР