Синоптичката е решила да пази новината в тайна колкото се

...
Синоптичката е решила да пази новината в тайна колкото се
Коментари Харесай

Честито От Сърце! Святата Благословия Споходи Най-Известната Синоптичка В България! Никой Не Очакваше Това, Щастливите Родители Са

Синоптичката е решила да пази новината в загадка колкото се може по-дълго време. Хубавата вест обаче се разчула, тъй като бъдещият баща Александър Ковачев се похвалил пред свои клиенти. Малкоданска и Ковачев са дружно от близо две години. За тези две години двамата съумяха да запазят връзките си надалеч от общественото пространство.

Преди година настойчиво се говореше, че Александър и Гери са се сгодили. А появяването на бебе е идната крачка в една щастлива връзка. Красивата синоптичка се пробва да прикрие бременността си с необятни облекла. Запоанати настояват, че Малкоданска е някъде в пети месец. Очаква се бъдещия правоприемник на синоптичката и Александър да се появи през есента.

Засега сътрудниците на Малкоданска не подозирали нищо. Синоптичката заобикаля да приказва за персоналния си живот пред камера. Във всички свои изявленията тя приказва най-вече за специалността си и всичко, обвързвано с нея.

Щастливата вест, че Гергана ще става майка, удостоверяват и пациенти на профилирана клиника, където синоптичката е била засичана няколко пъти. Те споделят, че бъдещата майка си е тръгнала от болничното заведение с необятна усмивка, което удостоверява, че всичко с бъдещия правоприемник на синоптичката е наред.

Бъдещият баща бил толкоз благополучен, че споделил със свои клиенти от висшето общество, че скоро ще става татко. Така щастливата вест почнала да се разнася от уста на уста.

Колкото и да и се желае на Гери Малкоданска да пази по-дълго време тази вест в загадка, това няма по какъв начин да стане. Скоро необятните облекла няма да могат да прикриват бременото й коремче.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР