Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто

...
Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто
Коментари Харесай

Трус в Nova: Решението на Деси Банова шокира мрежата

Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си поради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от някогашния президент Росен Плевнелиев, русокоската се е отдала напълно на фамилията, вместо на работата си.

Както е известно, някогашната звезда на Нова телевизия имаше сватбена и празненство организация. Тя много сполучливо е работела до 2017 година, когато Деси се среща с Росен Плевнелиев. Бизнесът на синоптичката започва през 2008 година и е много сполучлив.

Въпреки това Банова взема решение, че е по-добре краткотрайно да замрази нещата, с цел да се посвети на сина си Йоан, който гълтам цялото й внимание и време.
Синоптичката прекрати и работата си в ефира на Нова телевизия, почти по същото време, когато се срещна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с обществените си изяви.

Раждането на бебето пък предиздвикало Деси да вземе сложното решение да прекрати и бизнеса си. Според формалната страница на компанията й в мрежата, последната й женитба е от май 2017 година, когато почти се среща с Плевнелиев, написа вестник „ България през днешния ден ”.

„ Не съм оставила изцяло организацията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се любувам на тези мигове ”, споделя още Деси. А синът й Йоан пораства с цялостна мощ, гука и не стопира да я радва с приятни изненади.

Впечатление вършат и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много фенове на тв водещата я засипват с похвали по отношение на работата й. За концепцията да сътвори сватбена организация Деси споделя, че се е въодушевила от сватбите на две свои приятелки.

„ Помагах на две приятелки да си провеждат сватбите и концепцията ми пристигна непринудено. Видях, че се оправям добре и всичко се получава добре, а те ме насърчиха, че мога да отворя лична компания.

Дори към този момент я записах, върша уебсайт, купих й офис ”, споделя през 2008 година Деси. Въпреки че нейни другари тогава се майтапят с нея, по какъв начин по този начин прави сватбена организация, без самата тя да се е омъжвала в миналото, Банова отговаря–всяко нещо с времето си.

И е реалност. През 2018 година тя и някогашния президент Росен Плевнелиев подвигнаха красива бутикова женитба в София.

По-късно тя признава, че някогашният държавен глава първи прави стъпка в връзките им, като й изпраща известие. Тя е очарована от него, както и от отношението му към щерка й Йоанна, плод на любовта й с предприемача Ивайло Граховски.

Семейството не искаше да парадира с връзките си, по тази причина и сватбата им бе в стеснен кръг, с най-близките родственици и другари.

След майчинството Деси възнамерява да се върне, само че към този момент не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития.
„ Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми наслаждение и сигурно не съм го загърбила ”, безапелационна е тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР