Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто

...
Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева замрази бизнеса заради бебето

Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си поради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от Росен Плевнелиев, русокоската се е отдала напълно на фамилията, вместо на работата си. Както е известно, някогашната звезда на Нова телевизия имаше сватбена и празненство организация. Тя много сполучливо е работела до 2017 година, когато Деси се среща с Росен Плевнелиев. Бизнесът на синоптичката започва през 2008 година и е много сполучлив.

Въпреки това Банова взема решение, че е по-добре краткотрайно да замрази нещата, с цел да се посвети на сина си Йоан, който гълтам цялото й внимание и време. Синоптичката прекрати и работата си в ефира на Нова телевизия, почти по същото време, когато се срещна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с обществените си изяви.

Раждането на бебето пък предиздвикало Деси да вземе сложното решение да прекрати и бизнеса си. Според формалната страница на компанията й в мрежата, последната й женитба е от май 2017 година, когато почти се среща с Плевнелиев, написа „ България днес”. „ Не съм оставила изцяло организацията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се любувам на тези мигове”, споделя още Деси. А синът й Йоан пораства с цялостна мощ, гука и не стопира да я радва с приятни изненади.

Впечатление вършат и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много фенове на тв водещата я засипват с похвали по отношение на работата й. За концепцията да сътвори сватбена организация Деси споделя, че се е въодушевила от сватбите на две свои приятелк. „ Помагах на две приятелки да си провеждат сватбите и концепцията ми пристигна непринудено. Видях, че се оправям добре и всичко се получава добре, а те ме насърчиха, че мога да отворя лична компания. Дори към този момент я записах, върша уебсайт, купих й офис”, споделя през 2008 година Деси.

Въпреки че нейни другари тогава се майтапят с нея, по какъв начин по този начин прави сватбена организация, без самата тя да се е омъжвала в миналото, Банова отговаря–всяко нещо с времето си. И е реалност. През 2018 година тя и някогашния президент Росен Плевнелиев подвигнаха красива бутикова женитба в София. По-късно тя признава, че някогашният държавен глава първи прави стъпка в връзките им, като й изпраща известие. Тя е очарована от него, както и от отношението му към щерка й Йоанна, плод на любовта й с предприемача Ивайло Граховски. Семейството не искаше да парадира с връзките си, по тази причина и сватбата им бе в стеснен кръг, с най-близките родственици и другари.

След майчинството Деси възнамерява да се върне, само че към този момент не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития. „ Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми наслаждение и сигурно не съм го загърбила”, безапелационна е тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР