Синоптичката Деси Банова е зорко пазена от НСО, видяха папараците

...
Синоптичката Деси Банова е зорко пазена от НСО, видяха папараците
Коментари Харесай

НСО пази Деси Банова! Метеороложката се вози в бронирана лимузина

Синоптичката Деси Банова е зорко защитавана от НСО, видяха папараците на „ Уикенд ”. Покрай любовта си с експрезидента Росен Плевнелиев 38-годишната русокоска се употребява с куп превилегии, измежду които да пътува с бронирана лимузина и да разчита на държавна защита.

Преди няколко дни фотографите ни засякоха красивата метеороложка и някогашния Първи на излизане от постройката на Нова телевизия. Двамата преди малко бяха дали първото си взаимно изявление – в предаването „ На кафе ”.  Здрав като скала бодигард съпровождаше влюбените. Гардът не изпускаше от взор Превнелиев и се движеше компактно зад него, а най-отзад в образувалата се „ индианска нишка ” крачеше Деси.

Когато тримата стигнаха до първокласното президентско ауди, Росен изкавалерства на хубавицата си, отваряйки й персонално задната врата на колата. А откакто Деси се настани комфортно в купето, някогашният държавен глава заобиколи автомобила откъм багажника и се качи от другата страна. После водачът даде газ и лимузината пое към баровския жилищен комплекс „ Резиденшъл Парк София ”. Там в двуетажната къща на Плевнелиев е любовното гнездо на най-актуалната ни звездна двойка.

Романтичната връзка на експрезидента излезе на бял свят преди към месец. Най-напред Росен заяви, че се е развел със брачната половинка си Юлияна , а седмица по-късно Деси гостува на Гала и разгласи в ефир, че е скъсала с бащата на 6-годишната си дъщеря - Ивайло Граховски, и че има нов мъж в живота си. Скоро по-късно пък „ Уикенд ” пръв от всички български вестници разкри, кой тъкмо е мъжът, превзел сърцето на синоптичката. 
Чудно е за какво от всички тв излъчвания Плевнелиев избра да проговори за любовта си с Деси тъкмо в „ На кафе ”. Та шоуто на Гала е меко казано клюкарско – там всеки ден се бистрят изцепките на съквартирантите от „ Биг Брадър ” и други всемирски персони. Не отива някак си на един президент, пък въпреки и някогашен, да се изявява на сходна сцена.

В предиобедния блок на Нова Росен и изгората му описаха за първата си среща - в Ню Йорк, на конгрес на Организация на обединените нации. Споделиха и по какъв начин почнала връзката им в края на лятото, а разкриха и проектите за общото си бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР