Синонимът за сексапил на Ботуша - Орнела Мути пристига в

...
Синонимът за сексапил на Ботуша - Орнела Мути пристига в
Коментари Харесай

Орнела Мути идва у нас

Синонимът за съблазън на Ботуша - Орнела Мути идва в София като специфичен посетител на четвъртия Фестивал на италианското кино.

Той ще се организира в кино "Люмиер " Лидл " от 17 до 21 юни, оповестиха уредниците от Италианската комерсиална камара в България и НДК.

Сред специфичните посетители на тазгодишното издание е и режисьорът и артист Джанкарло Джанини. Живата легенда на италианското кино и спектакъл има номинация за "Оскар " за "Паскуалино седемте хубавици " (1975), премия за най-хубав артист на фестивала в Кан за "Филм за любовта и анархията " (1973) и е петкратен притежател на наградата "Давид на Донатело ".

Девет кинотворби ще показват достижения в разнообразни сфери на една от най-живописните области в Италия - област Пулия. Комедията "Измамно богати " (Ricchi di fantasia) с присъединяване на Серджио Кастелито и Сабрина Ферили ще даде старт на фестивала. Сред заглавията са още мюзикълът "Разходка под слънцето ", "Двама дребни италианци ", "Неудобна комедия ", "Агенция за неистини ", "Сходна орис ", "Руди Валентино " и "Лесен живот ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР