Синият Воден тигър, който стана господар на тази година, е

...
Синият Воден тигър, който стана господар на тази година, е
Коментари Харесай

Какво ви очаква през април според хороскопа на Павел Глоба

Синият Воден тигър, който стана стопанин на тази година, е целенасочен и даже малко горделив. Той покровителства хората със сходни черти. Повечето знаци на Зодиака в редица обстановки ще съумеят да овладеят нещата и да извърнат всичко в своя изгода. Останалите ще би трябвало да се доверят на личната си вътрешен глас и да постъпват както им диктува вътрешният глас, написа jenata.blitz.bg.

За множеството представители на Зодиака фрапантни промени през април не се чакат, само че и не е нужно да си ги организирате сами. Особено когато става въпрос за персоналните връзки. Не са изключени спорове на работното място, само че там като цяло се обрисуват повече сполучливи дни.

Ако обърнете внимание на удобните дни, съвсем всички ще бъдат през втората половина на месеца - 13-15 април, 21-24 и 27 април. Те ще се трансфорат в прелестен релакс след неподходящите дни - 4, 8, 9 и 11 април, когато в действителност би трябвало да бъдете деликатни във всичко.

По отношение на финансите, споделя астрологът Павел Глоба, на спомагателна облага ще могат да се радват единствено тези, които положат оптимални старания. Съществува и риск от загуба на налични пари в средата на месеца.

Ако желаете да напреднете в кариерата, не трябва да се забърквате в рисковани каузи, в противоположен случай ще затънете в задължения до края на месеца. В никакъв случай обаче не би трябвало да се обръщате за помощ към частни кредитори.

В здравословен проект, множеството представителите на Зодиака не би трябвало да се тормозят от заболявания, само че предпазливостта на улицата и вкъщи ще бъде значима, тъй като съществува риск да се нараните.

Астрологът споделя още, че през април няма да е ненужно да се погрижите за нервната система. Ако е допустимо, избягвайте конфликтни обстановки вкъщи и на работа.
Ето защо би трябвало да се готви всеки зодиакален знак съгласно прогнозата на Павел Глоба:
Овен

Пред вас ще се отворят обещаващи вероятности да се реализирате като креативна персона.

Ако околните ви имат потребност от помощ, коства си да я предоставите. Благодарността няма да ви кара да чакате.

Жените е добре леко да трансформират имиджа си. За нови запознанства с мъже обаче към момента не е пристигнал моментът.

Телец

Не е време да се отпускате! Това е мотото на този месец. Април бъде под напрежение във всяко едно отношение. Ако желаете да планирате отмора или занимателен уикенд с другари, не го правете още.

Необвързаните представители на зодията ще получат страховит късмет за нова връзка.

Близнаци

Ще се наложи да влезете в ролята на надеждна опора за околните си, изключително за по-възрастните членове на фамилията.

Рак

Този месец ще бъде повече от необикновен. Може даже да се появят сантиментални интрижки.

В останалите области на живота не искайте външна помощ. Вероятността от финансови проблеми е огромна, само че те ще бъдат сполучливо позволени към последната декада на април.

Лъв

Ако имате опция да отидете на командировка или просто да попътувате, се възползвайте от нея. Запознанствата, направени по време на пътуването, ще ви бъдат доста потребни в бъдеще. Не би трябвало да се страхувате от неуспех. Трудните обстановки ще се разрешат на практика от единствено себе си.

Дева

Месецът ще бъде много спорен. Ще се наложи да комбинирате персоналните си ползи и стремежи с това, което другите желаят. Може да планирате дребна отмора, само че е по-добре да не напускате града.

Везни

През април ще се наложи да извършите трезва оценка на опциите си. Този месец ще бъде изключително сполучлив за хората, които се занимават с творчество професионално. Всички останали би трябвало да бъдат готови за конфликтни обстановки.

Скорпион

Трудности в фамилията чакат тези, чийто сътрудник не желае да се научи по какъв начин да пести или да поема избрани домашен отговорности. Съществува огромна възможност най-сетне да ви върнат огромен дълг.

Стрелец

Много е значимо през април да се концентрирайте върху работата и да се справите с задълженията си. Не забравяйте, че не всички са свързани с финанси. Недовършени документи, неизпълнени обещания - всичко това има значение.

Козирог

Месецът ще мине устойчиво, без изненади. Следователно няма смисъл да си вършиме грандиозни проекти за април.

Звездите споделят, че би било по-правилно да изчакате спокойния интервал да отмине и просто да се носите по течението.

Водолей

С Водолеите човек в никакъв случай няма да скучае. Но на тях ще им се наложи да се научат да поемат отговорност. На напред във времето през април би трябвало да излезе фамилията, а не работата.

Риби

През април Рибите ще би трябвало да станат по-активни, да вземем за пример да създадат ремонт в жилището си или да се срещнат с нови хора. Промените в метода на живот няма да им навредят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР