Синият шуменски кмет Веселин Златев, управлявал общината два мандата до

...
Синият шуменски кмет Веселин Златев, управлявал общината два мандата до
Коментари Харесай

Искащите промяна масово подкрепят кандидатите на левицата

Синият шуменски кмет Веселин Златев, управлявал общината два мандата до 2007 година, поддържа Венцислав Венков за балотажа в Шумен. Златев изрази обществено позицията си за претендента, повдигнат от " Българска социалистическа партия за България ". " Уверен съм, че господин Венков е честен и правилен човек, без партийни и фирмени обвързаности. Това е добър знак за шуменската общност и бизнес ", съобщи някогашният градоначалник. Веселин Златев беше консултант на премиера Бойко Борисов по районната политика, а през 2011 година оглави Комисията за отбрана на потребителите.

За идния балотаж в Пещера претендентът на Българска социалистическа партия, националният представител Йордан Младенов, получи поддръжка от доктор Николай Пенев и локалната коалиция зад него. На първи тур Пенев остана трети в конкуренцията. Решението е взето, откакто са оценени резултатите от ръководството в предходния мандат, прегледани са и съпоставени предизборните платформи и стратегии на участниците във вота, прецизира Пенев.

Останалият трети в конкуренцията за Благоевград Андон Тодоров също прикани съгражданите си да гласоподават за подкрепяния от левицата претендент Румен Томов. Да сложим завършек на порочния модел на ръководство Камбитов - Тасков, който за 8 година докара града ни до провал, приканва отпадналият претендент за кмет. " Томов е умел предприемач, човек, който се употребява с почитание в града ни, който работи с обсег, без да се кланя на никого, по тази причина съм уверен, че ще реорганизира администрацията по най-хубавия метод, с цел да работи тя еднообразно бързо и дейно за всички жители, а не предпочитано за избрани среди и доближени до властта лица ", приканва той.

" Дупница няма потребност от разделяне, а от обединяване. Обединение към същинските полезности. Гласувайте в неделя, с цел да защитим свободата и демокрацията в общината ", прикани Първан Дангов, като благодари за поддръжката за кандидатурата му, заявена от 8 локални партии и обединения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР