Синият идол Гиби Искренов избягал в Америка заради натрупани борчове,

...
Синият идол Гиби Искренов избягал в Америка заради натрупани борчове,
Коментари Харесай

Гибона избягал от мутри в Америка, дебеловрати го търсят да връща над 150 бона

Синият кумир Гиби Искренов избягал в Америка поради насъбрани борчове, настояват близки до някогашния футболист. 56-годишният Гибон заседнал до гуша в задължения у нас, дочу HotArena. И затова му се наложило незабавно да бяга при околните си зад океана, с цел да се избави от мутрите, натоварени да му вземат парите. Говори се, че става въпрос за над 150 000 лв., насъбрани от Искренов с лихвите. Покрай бягството на Гиби му се наложило да се разведе с последната си жена Кремена, с цел да не й се постанова тя да му връща задълженията.

Искренов духна към Съединени американски щати още в края на предходната година, като в началото откри кей при първата си брачна половинка Алина.

Двамата посрещнаха дружно празниците в близкия до Вашингтон град Филомонт, където тя живее още от времето, когато Гиби играеше за локалния „ Уортхогс ”. Тъй като обаче Алина не била подготвена да възобновят връзката си, Искренов отпътувал за канадската столица Отава, където се открил при собствен другар. „ Все още е там, въпреки че пътува и до Щатите, с цел да се види с Алина, щерка си Настя и сина Георги ”, показа негов непосредствен. Според него сега някогашният футболист бил при първата си жена, без да е ясно дали ще остане за непрекъснато при нея, или ще стяга куфарите още веднъж за Канада.
Гибона изобщо нямал никакво желание да се връща в България, защото тук го чакали дебеловрати събирачи на задължения. Тъй като имал неприятно кредитно досие пред банките, на Искренов му се налагало да взима пари от незаконни лихвари. Само че забавил заплащанията, натрупал наказателни лихви и нямало метод да върне парите. Подгонен от мутрите, Гиби си събрал небрежно багажа и се изнесъл към Америка. 

Последната му брачна половинка Кремена не страдала доста от раздялата, защото й писнало от непрекъснатото пиене на разюздания Гибон. „ Аз се отхвърлих от битката с алкохола преди половин година. Той продължи да се бори с него при децата си и някогашната си жена в Америка. Имаме прелестни връзки и сме положителни другари ”, споделя Кремена, която се омъжи за Гиби преди три години. Тя към този момент си е върнала остарялата фамилия Ангелова и продължава да живее в Стара Загора, където управлява един от трите клуба по художествена гимнастика. Жената си има и други дертове, защото страда от заболяване, което изисква скъпо лекуване всеки месец. Затова склонила на бърз бракоразвод, защото в противоположен случай имало заплаха мутрите да я накарат да връща борчовете на Искренов, написа " Уикенд ".

Сега Гиби чака да се закрепи при Алина, въпреки че някогашната му брачна половинка към момента имала едно мислено дали да го прибира за по-продължително време. Бившата стюардеса от календара на БГА „ Балкан ” към този момент му сърба попарата, когато се разведоха през 90-те години. След това Искренов се събра с певицата Камелия Воче, която се оказа ученическата му обич. Двамата бяха дружно много време, само че най-после завърши с пикантен скандал. После Гиби се хвана с украинката Елена, само че и там не прокопса. А разводът с Кремена сподели единствено едно – Искренов не е мъж за продължителна връзка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР