Синият и червеният отбор се изправят един срещу друг в

...
Синият и червеният отбор се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Още един участник си тръгва от Hell’s Kitchen тази вечер

Синият и аленият тим се изправят един против различен в първата борба на колела в Hell’s Kitchen 6. Тази вечер от 20:00 ч. по NOVA участниците ще би трябвало да готвят в караваните на горещото риалити за спасителите от дирекция “Аварийна помощ и предварителна защита ”. Но не и преди да преминат през особено квалифицирано трасе с трудности. Успехът в рисковото предизвикателство ще донесе солидно преимущество в кулинарния дуел за алените или сините.

Отборът, който съумее да грабне успеха, ще получи и страхотна премия - опция да отиде на посетители на непосредствен собствен човек и да прекара скъпи мигове с него. Това посещаване ще бъде от решаващо значение за един от участниците и може да му вдъхне в допълнение кураж и мотивация за идните тествания в Hell’s Kitchen.
 NOVA
Освен навън, сините и алените ще влязат в конфликт и по време на втората вечерна резервация. След пагубните резултати, на които началник Ангелов стана очевидец през вчерашния ден, през днешния ден двата тима ще имат късмет да му се реваншират и да потвърдят, че в действителност заслужават мястото си в Кухнята на Ада.
Кой ще успее да издаде най-вече бургери и десерти навън? Кой ще се наложи да чисти караваните? Ще могат ли гостите на Hell’s Kitchen най-сетне да се нахранят? И кой ще се раздели с фантазията за победа в кулинарното риалити?
 NOVA
Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 довечера тъкмо в 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във , и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР