Синини по лицето и ръцете на дете на година и

...
Синини по лицето и ръцете на дете на година и
Коментари Харесай

Родители твърдят, че възпитател в ясла в столицата е бил детето им на годинка

" Синини по лицето и ръцете на дете на година и половина. В това положение взехме сина си от ясла предишния четвъртък ”. С тези думи родители от София потърсиха NOVA.

По техни думи детето им е било удряно и дърпано от педагог. Има и фрагменти от въпросната преживелица, които обаче ни бяха отказани, защото достъп до тях имат единствено полицията и управлението на детското заведение.

Оказва се, че за последните три месеца в 17 ОДЗ " Мечо Пух " в София, това е трети следващ случай, при който има случай с дете. Последният е от 16 юни. " Когато отидох да взема сина си от детска градина, бях посрещнат от здравната сестра на промяна с думите, че детето ми е захапало четири деца.

Попитах какво е предизвикало детето да извърши това, тъй като досега не е проявявало сходна експанзия. Отговориха ми, че е имало спор с друго дете. Когато излязохме на открито със сина ми го огледах - видях червeни петна по бузите му и други пострадвания.

Тогава се свързах с директорката, с цел да видя записите от камерите в помещението ", описа Атанас Йончев, родител на момченце. " На фрагментите, които изгледахме дружно със заместник-кмета, се вижда, по какъв начин детето ни бива влачено за ръката. Когато той се пробва да избяга - бива влачен по стомах.

След това го затварят в помещението, в което раздават храна. Детето ми е травмирано - душевен и физически. Физически ще оздравее, само че плаче измежду нощ, буди се с викове ", споделя майката на детето госпожа Йончева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР