Сини очи Хората със сини очи са грижовни любовници, които

...
Сини очи Хората със сини очи са грижовни любовници, които
Коментари Харесай

Ето Какъв Е Вашият Любовен Живот Според Цвета На Очите! Най-Големи Късметлии Сте Ако Имате

Сини очи

Хората със сини очи са грижовни любовници, които дават всичко от себе си, с цел да задоволят оптимално колегата си. Ако им се отдадете изцяло, в случай че покажете страст, не се съмнявайте, че това ще ви се върне като прелестно преживяване. Въпреки това, синеоките имат и своите негативни черти. Когато стартират нова връзка, желаят половинката да им е изцяло отдадена.

Хората със сини очи нормално основават дълготрайни връзки, положителни и откровени са към половинката си.

Кафяви очи

Едни от най-често срещаните очи са кафявите. Но това напълно не значи, че личностите с подобен цвят на очите са скучни, когато става въпрос за любовния им живот. Обикновено те са привлекателни и уверени в връзката с противоположния пол.

Обичат да пробват нови неща в живота и несъмнено в с*кса. Въпреки, че слагат преди всичко своите стремежи и потребности, те не са по-малко отдадени на половинките си. Хората с кафяви очи са доста положителни любовници.

Черни очи

Един от забавните обстоятелства свързани с черните очи, е че те се срещат доста рядко. Притежателите на подобен цвят очи са определяни като мистериозни и със мощна вътрешен глас. Те са потайни и мъчно споделят, само че в случай че спечелите доверието им, можете да се радвате на връзка, в която половинката ви няма да изневери на упованията ви.

Що се отнася до с*кса, чернооките са извънредно буйни. Склонни са да имат повече от един култ, обичат да опитват, да изненадват и да бъдат изненадвани. Но както споменахме, всичко това може да видите и усетите, единствено в случай че спечелите тяхното доверие.

Зелени очи

Зелените очи са като глътка пресен въздух. Може би и по тази причина зеленооките персони са също толкоз привлекателни, колкото и тези със сини очи. За тях може да се каже, че са интелигентни, любопитни и демонстрират пристрастеност в доста неща, в това число и в любовта.

Една от негативните им черти, е че прекомерно скоро след започването на нова връзка, демонстрират ревнивост към половинката, без значение дали има причина за това. Когато са влюбени дават всичко от себе си, изпълнени са с сила и предпочитание за с*кс.

Сиви/пъстри очи

Притежателите на сиви или пъстри очи са родени да бъдат водачи. Те са мъдри, мощни, само че в душата си могат да бъдат и доста нежни. На моменти наподобяват малко по-агресивни. Влагат доста пристрастеност в специалността и персоналните си взаимоотношения.

В любовта желаят да са доминантни, да получават доста пристрастеност, любов и в никакъв случай да не стопира искрата сред тях и половинката им, само че са склонни и доста да дадат от себе си като страсти. В връзките с колегата държат на искреността, написа Пик.

Лешникови очи

Трябва да бъдете нащрек с хора с лешников цвят на очите. Те са изпълнени с обич, пристрастеност, само че са и огромни флиртаджии. В любовта са спонтанни, обичат да се забавляват и са подготвени на завършения когато и да е.

Не харесват еднообразието, ето за какво в любовта се нуждаят постоянно от нещо ново. В с*кса са огромни експериментатори. Лесно притеглят вниманието към себе си и изключително с погледа си, на който противоположният пол мъчно съумява да устои.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР