Синхронност – това е термин, въведен от известния психолог Карл

...
Синхронност – това е термин, въведен от известния психолог Карл
Коментари Харесай

7 знака за „синхронност“, които се опитват да ви покажат нещо важно

Синхронност – това е термин, въведен от известния психолог Карл Юнг. Това е появяване на ред „ значими съвпадения “ в нашия живот, които в дадения миг са доста потребни. Това като че ли е „ намигане “ на Вселената и вие интуитивно чувствате това като знак и особена връзка с нещо по-голямо. Ако в миналото сте изпитвали синхронност, значи вие сте били на нужното място в точното време.

Макар да споделят, че вероятността за взаимовръзка сред събитията да е доста дребна, за доста хора синхроничността е нещо непрекъснато протичащо се.

Това е вълшебно събитие, което ни разрешава да разберем, че сме открити за духовно реализиране и се намираме на верния житейски път.

По какъв метод изпитвате синхронност?

Ето няколко образеца, които е допустимо да са се случвали и във вашия живот:

1. Просто си помисляте за някого и внезапно той ви звъни по телефона, получавате известие от него или поща.

2. Съвсем инцидентно ви попада нещо, което взема решение ваш неотложен проблем, даже и сега да не търсите решение. Например, ненадейно се появява реклама по малкия екран или виждате предмет в магазина, който като че ли ви споделя: „ Ето. Точно това ти е належащо! “

3. Гледате филм или телешоу със сюжетна линия, която като огледало отразява вашите настоящи проблеми в живота.

4. Случайно подслушан диалог сред непознати ви кара да се замислите за своя личен живот.

5. Съвсем инцидентно срещате индивида, който може да ви помогне в разрешаването на настоящ проблем, като че ли ви е изпратен „ от горната страна “ да ви помогне.

6.  Изведнъж като че ли от нищото получавате обнадеждаващо известие, само че в точното време. В този миг, когато вие ще се пръснете от яд, вашето дете се обръща към вас и споделя: „ Аз те обичам “.

7. Невероятно в точния момент. Събитията стартират да се случват в живота едно след друго в тъкмо нужното за вас време. Всичко е идеално! Всичко е по сюжет!

Макар и това да са единствено няколко образеца, синхроността може да се случи в най-различни моменти от вашия живот. Изпитвали ли сте това? Навярно можете да дадете образци и за други такива синхронности.

Източник: spiralata.net

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР