Сингапур ще отвори нов коридор за ограничен брой пътуващи по

...
Сингапур ще отвори нов коридор за ограничен брой пътуващи по
Коментари Харесай

Сингапур отваря балон за бизнес пътувания

Сингапур ще отвори нов кулоар за стеснен брой пътуващи по бизнес, за публични визити и с висока икономическа стойност от всички страни. Правителството разгласи през днешния ден мярката като част от напъните за възкръсване на основните браншове на туризма и хотелиерско-ресторантьорската активност, съобщи Ройтерс.

Сингапур похарчи милиарди долари, с цел да отбрани стопанската система си от най-тежкия спад в историята и се пробва да се отвори още веднъж за интернационалните пътувания, в миг когато се готви да бъде хазаин на годишната среща на политически и бизнес водачи от Световния стопански конгрес следващата година, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Първите пасажери по новия кулоар ще могат да идват от втората половина на януари. Градът-държава ще посреща хора, които идват за кратковременен престой до 14 дни, се прецизира в изказване на локалното министерството на търговията и индустрията.

Мярката ще добави други договорености, които Сингапур има за бизнес пътувания, в това число с Китай, Германия и Индонезия.

Пътуващите по най-новата конвенция ще би трябвало да се придържат към строги протоколи за здраве и тестване и ще би трябвало да остават в рамките на " балон " в обособени уреди . Например, въпреки да им бъде позволено да се срещат с локални хора, посред им ще има разделители от пода до тавана. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР