Сингъл жените (под това означава неомъжени жени), които са в

...
Сингъл жените (под това означава неомъжени жени), които са в
Коментари Харесай

Това са 10 тайни неща, които само неомъжените жени на около 40 и дори по-късно знаят

Сингъл дамите (под това значи неомъжени жени), които са в четиридесетте си години или по-късно - в средновековието си, срещат ежедневни скучни предубеждения и невъзпитани въпроси. Щом минат 30, без да сключат брак, техният живот се трансформира в " социална благосъстоятелност " на всички свои другари.

Всички небрежно се пробват да намерят сътрудник и не знаят да одобряват " Не " като отговор! Това са десетте неща, пред които са изправени дамите в 40-те си години, а по-късно още не са се омъжили...
Това са 10 секрети, 10 неща, които единствено неомъжените дами на към 40 и даже по-късно знаят

1. Трябва да излезете с всички мъже, които не са хомосексуалисти, женени или мъртви
Трябва да излезете с всеки мъж, който не попада в горните категории, в противоположен случай приятелите незабавно ще ви разгласят за придирчиви и напрегнати. Но какво става, в случай че е нарушител или пияч? " Това са просто дреболии, хората се трансформират ", приятелите ви сигурно ще отговорят.

2.Омъжените дами ви слагат в две категории: обезверени или рискови.
Тази дарба не включва омъжени дами, а единствено техните съпруги. Ако сте в компания с омъжени дами, те неотложно ще се опитат да преценяват дали сте рискови или обезверени, тъй че към момента не сте се омъжили. Освен това те няма да не помнят да ви зададат безконечния въпрос: " Защо не се омъжихте до момента? ".

3. Ако тичате след мъже, това постоянно значи, че те бягат от вас
Запомнете тази сентенция " Никога не тича след мъж и рейс " Става дума за живата истина! Ако мъжът, с който сте излезли на любовна среща го вям, изчакайте малко по-дълго. Ако не е пристигнал след известно време, не искайте нищо от него. Ще отидем по-далече! Нямате потребност от подобен човек и от края на историята.
4. Секс без обвързване значи огромни отговорности
Ако сексът към този момент е се е случил, това е станало, тъй като сте били самотни, под въздействие на алкохол или нещо друго, което е толкоз неприятно, колкото и други благоприятни условия. Затова не можеш правиш секс без обвързване. Това евентуално ще ви направи по-самотни и по-зависими. Дами, слушайте деликатно сърцето си!

5. Когато хората ви споделят, че сте смели, не ги приемайте като комплимент, за
да ви нарекат смели, тъй като те най-често се опасяват от вас. Например, най-вероятно няколко пъти до момента сте чували по какъв начин някой ви споделя: " Ти би трябвало да си извънредно смела щом живееш сама. " С други думи, хората се опасяват от самотата и от дамите, които могат да я показват. Те към този момент си ви показват като остаряла мома с 10 котки.

6. Вие сте разчувствани от способността си да не завиждате на хората, които са в връзки,
защото сте научили до момента, че в никакъв случай не можете да разберете какво се случва във взаимоотношенията на двама души. Навън те наподобяват съвършени, само че това, което се случва сред тях и техните глави, е известно единствено на тях.

7. Мъжете не се интересуват от целулита ви.
Те също не се интересуват от вашите бръчки. Повярвайте ни! Ако към момента сте с човек, който споделя, че сте с наднормено тегло, че имате бръчки или целулит, това значи, че той ви счита за негов трофей - превъзходна жена, с която се гордее в близост. Ако става въпрос за такава обстановка, е ясно, че той не е индивидът за вас.

8. Любовните срещи са същински призрачен сън
Любовните срещи са в действителност страхотни за хората на междинна възраст. Да предположим, че сте почнали с мъже през 90-те и в този момент сте в положение да отидете на любовна среща с някого. Трябва да знаете, че от този момент доста неща са се трансформирали. Понякога изречението " Да отидем на пиво " имаше дословното си значение, само че през днешния ден доста неща се крият зад тези думи.

9. Вниманието, добротата и любезността са забравени полезности
Няма да повярвате, какъв брой доста неща в днешно време се свеждат единствено до секс! Хората търсят някой, с цел да задоволят половите си потребности. Изведнъж осъзнаваш, че си един от тях, тъй че стартира да те кара да се чувстваш неловко. Почти всеки ден слушате омъжени приятелки като ви споделят, че и те на драго сърце биха създали същото, аконе са в брак и ви убеждават, че и вие би трябвало да потърсите някого, макар че н вас въобще не ви е до него.

10. Заобиколени от въпроси и калкулации
" Ако се срещна с него на 42 години и е на 43 години, ще имаме връзка за една година, което значи, че ще се оженим, когато съм на 43 години... Ще съумея ли да основа дете на 44 години? Ами в случай че не желае деца? Ами в случай че той въобще не може да се оправя в леглото, тъй като доближава към 50-те? Ами в случай че има деца от първия брак? Отчаяна, или интелигентна наподобявам? Ами в случай че в никакъв случай не пристигна? Ще мисли ли, че съм лесбийка, в случай че не съм била омъжена?

Какво е преимуществото, да имаш връзка с жена от четири или повече години до петдесетгодишна възраст? Докато през 20-те години дамите са нестабилни, техните критерии и любовни цели се трансформират не в дни - а в часове.

Нито самите те знаят какво желаят, нито оня, който е с тях, има ясна визия за това кой е и за какво са дружно. Най-често взаимоотношенията им приключват с яд и болежка, откакто връзката се скъса. Младите девойки са красиви, кожата им е гладка и мускулите са чувствителни, само че са захласнати от себе си, а за други рядко има място в живота си. Когато обичат, постоянно го вършат патетично, когато се отегчават или се изоставят без особена причина.

Жените стартират своята хубост и наличие през тридесетте години. Стават постоянни, знаят и съхраняват полезности. От 40-те години на предишния век те към този момент са били такива, които би трябвало да бъдат. И сексът измежду дамите на тридесетте и четиридесетте години е по-често, изключително с повече наличие и усеща. Интервютата на Durex с Европа споделят, че европейско момиче от 20 до 29 години прави секс приблизително към 40 пъти годишно приблизително или един път на 10 дни. Да, явно се случва доста по-често, когато са във връзка, само че се появяват дълги паузи. Това се дължи на обстоятелството, че на тази възраст нямат дълготрайни връзки.

Жените в Европа през 40-те години, съгласно изследванията на Durex, вършат секс приблизително един път седмично. Ако са женени или сами, връзката им с колегата е надълбоко интимна, здравословна и съзнателна. Те знаят какво желаят, знаят по какъв начин да го реализиран и най-после по какъв начин да го запазят. Следователно, за 40-те през 40-те години, тя споделя: " Млади задоволително да бъдат, задоволително възрастни, с цел да знаят ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР