Синеокият и вечно ревящ Тити Папазов изобщо не е толкова

...
Синеокият и вечно ревящ Тити Папазов изобщо не е толкова
Коментари Харесай

Брутално: Плачещият Тити Папазов нарече жените "тъпи комплексарки"!

Синеокият и постоянно ревящ Тити Папазов въобще не е толкоз сензитивен, за колкото го смятаха мнозина, просто е с лабави нерви, които би трябвало незабавно да лекува. Че това е самата истина, си пролича инцидентно, по време на анкета, за която го стопираха на улицата.

Въпросът бе - кой би трябвало да командва в една къща, дали мъжът, или дамата. За потрес на всички, вместо да одобри нещата като смешка и с усмивка, Тити се разпени напълно съществено. И съобщи, че дамата трябвало да си знае мястото и даже да " командва " у дома, пред обществото да слуша мъжа си и да не го излага.

" Жената не трябва да чупи престижа на мъжа, само че такива същински дами са малко. Повечето жена са тъпи, кухи комплексарки и това е реалност ", скочи съвсем на скандал Папазов.

Чули думите му в анкетата, близки до фамилията му разясниха, без да се тормозят, че персонално са виждали по какъв начин Тити се държи с жена си Маргарита Папазова и по какъв начин я заповядва съвсем за всичко. А не стане ли на неговата, стартира да й крещи като истерик и да я наскърбява.

" Горката е толкоз кротка и тиха, само че все пак той се държи като стопанин. Трябва всичко да му е ок, с цел да е спокоен и да не й вряка за следващата дреболия ", разясняват източниците.

Тагове: Тити Папазов Маргарита Папазова анкета
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР