Синеоката красавица отново е залитнала към дрогата, подтиквана от близкия

...
Синеоката красавица отново е залитнала към дрогата, подтиквана от близкия
Коментари Харесай

Роси Иванова пак посегна към дрогата

Синеоката хубавица още веднъж е залитнала към дрогата, подтиквана от близкия си другар Миро Каризмата. В последно време двамата са неразделни и постоянно могат да бъдат засечени дружно по купони и всемирски мероприятия.

Преди няколко години дългокраката брюнетка имаше съществени житейски компликации и краткотрайно се скри от светлините на прожекторите. Говореше се, че пристрастеността й към неразрешените вещества е достигнала плашещи размери, налегнали я и здравословни проблеми. Клюките гласят, че Роси страдала от анорексия и се стопила до сериозните за нейния растеж 40 кг. По това време тя отхвърляше всевъзможни професионални задължения и редуцира до най-малко изявите си на стилния подиум.

В края на 2017 година Иванова се завърна в общественото пространство и се опита да покаже на зложелателите, че е съумяла да се пребори с пороците. Тя спортуваше интензивно и анорексичното й тяло стартира да придобива по-здрав тип. Този интервал обаче не продължи дълго. Запознати издават, че в последно време хубавицата се е сближила с Миро Каризмата и се е върнала към неприятните привички, които преди време й докараха и прочувствени, и физически проблеми.

Междувременно Роси съумя да омотае следващия милионер, който дори се разведе поради нея. Става въпрос за Ангел Тенев - Свинаря, някогашния ухажор на фолк певицата Мария. Чалга дивата не съумя да раздели 60-годишния земеделец с формалната му брачна половинка, само че пък чаровната миска му влезе под кожата. Тя дарявала възрастния предприемача с наслада против солидна прехрана, която се стопявала стремително за разнообразни първокласни капризи. В края на предходната година двамата отпътуваха за Дубай, където отседнаха в един от най-скъпите хотели в света. Запознати настояват, че лесния метод на живот се услаждал на брюнетката и тя нямала никакво желание да се отхвърля от него. Хубавицата постоянно разгласява свои фотоси в обществената мрежа, само че не демонстрира кой е мъжът до нея.

На фотосите нормално е сама или с приятелки. От фрагментите ясно се вижда, че е напомпала бюста си и гордо пъчи новите си силиконови импланти в изрязани бански костюми.
Роси Иванова е една от дребното носителки на купата „ Мис България”, която завоюва утвърждението и на журито, и на публиката. След като се окичи с короната, тя бързо оглави всички ранглисти за най-красиви дами и името й не излизале от светските летописи. По това време имаше любовна връзка с момче от родния й град Русе, само че скоро го заряза и се ориентира към по-платежоспособните господа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР