Синеоката красавица има проблем с пътуванията на дълги разстояния, за

...
Синеоката красавица има проблем с пътуванията на дълги разстояния, за
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Жестока Катастрофа С Актрисата Теодора Духовникова! Страшно Е, Тя Е Била

Синеоката хубавица има проблем с пътуванията на дълги дистанции, за който обаче малко се знае. Тя имала боязън да сяда зад кормилото поради злополука, която претърпяла в предишното. По време, на която била на косъм от гибелта. Възстановила се, само че още я държи шокът от пътното меле.

Теодора разкрива, че потърпевша грубо. Бил й отчупен втория шиен прешлен. Прогнозите при такава контузия са неприятни и потърпевшите рядко оцеляват. Повечето от тях умират на място.

След удара тя сама отишла в „ Пирогов ”, а лекарите били изумени, че към момента е жива. Прекарала месеци наред на легло. Сънувала непрестанно кошмари, които и в този момент я спохождат, предават от retro.bg.

В „ Дяволското гърло ” феновете видяха актрисата сама да кара по завоите на пътищата в Родопите. Само дето не знаят какъв брой сериозни били тези подиуми за нея.

Малко преди началото на фотосите Евтим Милошев я пратил да се образова при професионален авто играч. За да се отърве от страха си от шофиране и да покаже уменията си на снимачната площадка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР