>Синеоката блондинка и известният със слабите си ангели актьор се

...
>Синеоката блондинка и известният със слабите си ангели актьор се
Коментари Харесай

Симеон Лютаков пак се насочи към младото, залюби 22 години по-малка колежка

 >
Синеоката русокоска и известният със слабите си ангели артист се срещнали по време на фотосите на новия български филм " Опърничавите " предишното лято. В кинолентата Симеон е в ролята на процъфтяващ предприемач, който се връща в България след дълготраен труд зад граница. Морската му идилия обаче е нарушена от появяването на красивата Анелия. Любовната искра сред актьорите се пренесла от огромния екран и в живота. Симеон и Анастасия станали неразделни. На премиерата на " Опърничавите " на 17 май влюбените не криеха възприятията си и на всяка фотография позираха един до различен. 

За Анастасия се знае прекомерно малко – че е от семейство на художници и музиканти, приключила е НАТФИЗ преди 2 години и след дипломирането си е част от театралната натрупа на спектакъл " Невена Коканова " в Дупница. Преди да получи основна роля в " Опърничавите ", Левордашка се е снимала в други 2 пълнометражни кино лентата и 15 късометражни. Нанси, както я назовават приятелите й, взела участие с епизодични функции в задгранични сериали и кинопродукции, музикални клипове и реклами, написа " Уикенд "  

В артистичните среди Лютаков е прочут с увлеченията си по фрапантно по-млади от него хубавици, които постоянно са еднакъв типаж – руси и със сини очи. Преди години брачната половинка му, от която е щерка му Лиа, го напуснала поради невярност. Красавецът бил към този момент женен и имал дъщеричка, когато завъртял извънбрачна обич със своя колежка от варненския спектакъл. Благоверната му на часа подала молба за бракоразвод и отвела дребната си дъщеря Лиа в чужбина. През лятото обаче десетгодишната Лиа кара ваканциите си в България с баща си и следващата му другарка. 

От години Симеон е разпален по фотографията и увековечава всички свои изгори в многочислени фотоси. Доста от сесиите са искрено еротични, а музите на артиста театралничат чисто голи. 

Преди да се залюби с Анастасия, артистът бе съществено привързан с адреналинката от " Господари на ефира " Лилия Милева. Макар че разликата във възрастта им бе 20 години, двамата крояха общи проекти за бъдещето. Преди това варненецът имаше 6-годишна връзка с фотомодела Кристина. Лютаков тежко понесе края на любовта им и даже й посвети последната си фотоизложба. Малко след раздялата си с Кристина артистът откри разтуха в прегръдките на студентката Ванеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР