Синдиците на КТБ правят нов опит да намерят наемател на

...
Синдиците на КТБ правят нов опит да намерят наемател на
Коментари Харесай

Отново се търси наемател за централата на КТБ в София

Синдиците на КТБ вършат нов опит да намерят наемател на централата на КТБ на пл. " Гарибалди " в София, оповестиха от офиса им.

През август 2018 година Централната изборна комисия (ЦИК) направи оглед на постройката на банкрутиралата банка, тъй като имаше интерес да се реалокира там. Това обаче не се случи, откакто бе продължен престоят на ЦИК в постройката на Народното събрание на пл. " Княз Александър І ".

Чрез новата процедура ще бъдат отдадени чартърен сутеренът, първият и вторият етаж на постройката, която е монумент на културата. Не е оповестена начална цена на договорката.

Сутеренът на етаж -1 се състои от банков трезор и преддверие към него. На първия етаж има салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел и други пространства, а на втория - вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни пространства.

През пролетта на 2018 година синдиците на КТБ съумяха да си върнат контрола върху централата на банката в така наречен дело за " 102-та милиона лв. ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР