Синдиците на КТБ отдават под наем част от административната сграда

...
Синдиците на КТБ отдават под наем част от административната сграда
Коментари Харесай

Синдиците на КТБ пак опитват да отдат под наем централния офис на банката

Синдиците на КТБ отдават чартърен част от административната постройка на оповестената в неплатежоспособност банка, която се намира в центъра на столицата.
Новата процедура по отдаване чартърен на сутерена, партера и втория етаж от постройката на площад " Джузепе Гарибалди " в София е стартирана от Ангел Донов и Кристи Маринова, двамата дружно упражняващи пълномощията на синдик на " Корпоративна комерсиална банка " АД (в несъстоятелност).
Синдиците оповестяват, че отдаваната чартърен част от постройката е предопределена и употребена досега за осъществяване на банкова активност, като: Сутеренът, находящ се на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения; Първи (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „ Иван Н. Денкоглу ”, пространства за защита, както и други спомагателни и санитарни пространства. Етажът разполага с вход от ул. „ Граф Игнатиев ”, както и вход от ул. „ Ангел Кънчев ”; Втори етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни пространства.
БГНЕС напомня, че синдиците Донов и Маринова оповестиха процедура за отдаване чартърен на същата част от централата на банкрутиралата банка и през юли 2018 година. КТБ е в неплатежоспособност още от 20 юни 2014 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР