Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова

Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова ...

Синдиците на КТБ дават под наем два етажа от централата на фалиралата банка.


Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова дават под наем два етажа от централното управление на затворената банка ул. „Граф Игнатиев“ №10, пише на сайта на КТБ.Още по тематаСъдът даде ход на делото за КТБ по съществоПроблемът КТБ остана на жълтите павета

"Съобщаваме, че стартираме процедура за отдаване под наем на част от административна сграда, която се намира на площад  „Джузепе Гарибалди”, а именно: сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж", гласи обявата.

В съобщението се посочва, че отдаваната под наем част от сградата е предназначена и е използвана до момента за извършване на банкова дейност, като: сутеренът, който се намира на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първият (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”.

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

Източник: investor.bg