Синдикатите в МВР на първа среща с министър Маринов, откроиха

...
Синдикатите в МВР на първа среща с министър Маринов, откроиха
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР на първа среща с министър Маринов, откроиха проблеми

Синдикатите в Министерство на вътрешните работи на първа среща с министър Маринов, откроиха проблеми Три съществени казуса набелязаха новият вътрешен министър Младен Маринов и синдикалните организации на Министерство на вътрешните работи след първата си среща. По думите на ръководителя на синдикалната организация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Валентин Попов това са хроничното недофинансиране на министерството, мотивацията на чиновниците, както и фактът, че досега Министерство на вътрешните работи се управлявало не от политици, а от служители.

" Моето обвързване е да декларира, да кажа моята визия за работата ми и да чуя от тях главните проблеми, тъй като те са тези, които могат да обобщят всички претенции и потребности на чиновниците, които работят на терен. При тях към този момент са изчистени и систематизирани. За доста от нещата, които споделят, има цялостно съвпадане при всички синдикати, което значи, че казусът визира главен кръг от хора ", сподели Маринов.
 Вътрешният министър Младен Маринов се срещна със синдикалните организации БГНЕС
" Основните са законодателните промени. Това се разисква от дълго време. Имаме съвпадане във връзка с част от обществените пакети. Имаме съвпадане в чисто на практика приложения на да го кажем документооборот, административна тежест, униформеното облекло също е измежду въпросите, които би трябвало да решаваме и той е в развой на решение ", сподели Маринов.

 Вътрешният министър Младен Маринов се срещна със синдикалните организации БГНЕС-->
" Ако приказваме за неотложни проблеми, ще приказваме до следобяд. Мога да ви кажа три кардинални казуса, които не могат да бъдат решени бързо, само че би трябвало да се вземат решение. Първият е хроничното недофинансиране на министерството. Вторият е мотивацията на чиновниците - това е въпрос, по който и може, и би трябвало доста да се работи. И трето - най-малко до момента министерството се ръководеше не от политици, а от служители ", посочи Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР