Синдикати се срещнаха с президента Румен Радев във връзка с

...
Синдикати се срещнаха с президента Румен Радев във връзка с
Коментари Харесай

Синдикалист алармира за шокираща спекула: Продават литър дезинфектант за 900 лв.

Синдикати се срещнаха с президента Румен Радев по отношение на изключителната обстановка в страната. Лидерът на КНСБ Пламен Димитров мигновено моли пред президента за по-ниски цени на някои артикули.

Трябва страната да наложи граница на цените на дезинфектанти и маски. Работодател желал да купи дезинфектант за своите чиновници и му предложили 1 литър дезинфектант против 900 лв.. Хората би трябвало да могат да запазят здравето си ", сподели той.

"И алкохол няма по складовете. Трябва страната да подсигурява оптимално възможни цени. Да, да се сметни и изключителния труд, само че всичко да е в естествени граници. Как да защитим хората ", запита Димитров.

Румен Радев по-рано през днешния ден се допита и до работодателите, с цел да чуе предложенията им какви ограничения е редно да се вземат при сегашната обстановка за подкрепяне на бизнеса.

Според Димитър Манолов от КТ "Подкрепа " скоро няма да излезем от това състояние. "Говори се основно за дребен и междинен бизнес, само че ние към този момент получаваме индикации за проблемите в огромния и големия бизнес. Трябва да помислим за ограничения и за тях ", сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР