Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) реши да

...
Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) реши да
Коментари Харесай

Служителите в затворите подновяват протестите си

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) реши да се възобновят ефикасните протестни дейности на чиновниците в пандизите и арестите в страната, оповестиха от организацията.
Министерството на правораздаването е осведомено за решението на синдиката. Протестите ще стартират след 10 май, в случай че преди този момент няма реакция и среща, на която да бъде изработен опит за решение на зародилите въпроси и попречване на ескалацията на напрежение измежду чиновниците в местата за отнемане от независимост посредством разговор, показват синдикалистите.
Основни проблеми не престават да са нарушаването на отговорности на министерството по отношение на правата на чиновниците за информиране и консултиране, строгите ограничения за икономии непременно, честите случаи на експанзия, ориентирана против личния състав, работното време и изискванията на труд, в това число неизпълнението на задължения на министерството реализирани с предходни държавни управления.
Последният митинг на синдиката бе в края на октомври предходната година, като тогава недоволството беше подбудено поради смяна в графика на работа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР