Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) приветства решението

...
Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) приветства решението
Коментари Харесай

Синдикатът на служителите в затворите приветства решението за увеличение на заплатите в МВР



Синдикатът на чиновниците в пандизите в България (ССЗБ) приветства решението за в допълнение нарастване на заплатите в Министерство на вътрешните работи. В намерено писмо до министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и министъра на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила се разгласяваме в поддръжка на взетото през днешния ден решение за нарастване на бюджета на Министерство на вътрешните работи с 100 млн. лева, се показва в позиция на синдиката, разпратена до медиите.

„ Ние заставаме зад цялостната философия на кабинета за обществена правдивост и еднообразно отнасяне на чиновниците в службите за сигурност поддържана от държавното управление през целия стадий на договаряния с нас “.

Пълен текст на писмото:

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ КОПИЕ ДО МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ,

Синдикат на чиновниците в пандизите в България приветства решението от през днешния ден, за нарастване на бюджета на Министерството на вътрешните работи с 100 млн. лв. в допълнение за нарастване на заплатите в Министерство на вътрешните работи. Направеното предложение е стъпка в вярната посока за разрешаване на проблемите в Сектор „ Сигурност “ с неналичието на фрагменти, изключително на тези ангажирани директно или индиректно с опазването на публичния ред и сигурността на жителите на Р България.

Едновременно с това, уверени, че изцяло разбирате обстановката и, предвид на постигнатата договореност с Министъра на правораздаването и декларирания ангажимент на държавното управление за равнопоставеност при третирането на чиновниците с идентични функционалности по ЗМВР, чакаме на кардинална основа способените институции - Министерски съвет и Министерството на правораздаването да подхващат нужните реципрочни дейности за увеличение на заплатите на чиновниците в Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ и Групово дело „ Охрана “.

Оставаме с вярата, че всички институции ще премислят позицията си във връзка с безалтернативната нужда от дейности за опазване на човешките запаси в бранша за сигурност и постигането на обществена правдивост сред обособените ведомства за повишение на тяхната мотивация и успеваемост. В умозаключение, като още веднъж акцентираме задоволството си от постигнатия прогрес за обезпечаване на почтено възнаграждение на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, за което се вземат нужните ограничения, показваме нашата подготвеност да работим в стеснен контакт с институциите за решение на проблемите в бранша и за опазване на обществения мир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР