Синдикатът на служителите в затворите в България ще прекратява протеста

...
Синдикатът на служителите в затворите в България ще прекратява протеста
Коментари Харесай

Служителите на затворите спират протестите си

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България ще приключва митинга си. Това беше решено на изключително съвещание на УС в Пловдив.
Събранието беше свикано изключително 72 часа след уговорката на държавното управление за разпределяне на спомагателни средства за осъществяване на поставените от синдиката претенции.
Припомняме, че на 20 март по време на среща сред представители на синдиката и премиера Бойко Борисов бе решено, че ще бъдат отпуснати 15 милиона лв. за равнене на заплатите на чиновниците на Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ и Групово дело „ Охрана “ с тези на на останалите ведомства в бранша за сигурност.
Синдикатът на чиновниците в пандизите в България през днешния ден е разглеждал и опциите за систематизиране на отпуснатите средства, при които ще се подсигурява заслужено нарастване за обособените посоки на активност в двете дирекции и по какъв начин тези 15 милиона лв. да са задоволителни за равнене на заплатите със съответните категории в Министерство на вътрешните работи, каквото е главното искане на синдиката от няколко години насам.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР