Синдикатът на служителите в затворите в България, е изпълнен с

...
Синдикатът на служителите в затворите в България, е изпълнен с
Коментари Харесай

Надзирателите настояват за увеличение на заплатите при актуализацията на бюджета

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България, е изпълнен с паника и терзания във връзка на разискването, приемането и неяснотите във връзка с размера на средствата за увеличение на разноските в бранш " Сигурност ", обвързвано с идната актуализация на Демократична България на Република България . Това стана ясно от отворено писмо на синдиката до партиите в Народното събрание.

Служителите, работещите в региона на пенитенциарното дело и защита на правосъдната власт на Република България, одобряват като персонална насмешка институционалното държание на Народно събрание, като върховен орган на националната власт, отразяващо отсъствието на ясни цели в региона на сигурността. Според тях Народно събрание бяга от срещи, не се преценява с публично оповестените позиции от надзирателите и не търси трайни механизми за отбрана на приходите в бранш " Сигурност ".

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България напомня, че никоя друга организация, с изключение на представляваната от тях в Министерството на правораздаването, не е поела и изпълнила задължения за даване на писмени мнения с оферти за промени и с мнение по предоставените на внимание оферти за оптимизация в Групово дело " Изпълнение на наказванията " и Групово дело " Охрана ".
 Надзирателите желаят Йорданова обществено да подсигурява нарастването на заплатите им
Надзирателите желаят Йорданова обществено да подсигурява нарастването на заплатите им

Синдикатът на чиновниците в пандизите е поканен на среща в Министерство на правосъдието

Синдикатът съобщи, че е получил неведнъж обществени уверения за нарастване на трудовите хонорари в бранша. Те акцентират обаче, че има отсъствието на детайлности и бягството от конкретика на изпълнителната и законодателна власт.

Уверяваме Ви, че подкрепяме работата на Министерството на правораздаването и ще подкрепим всеки работещ проект, който да отговори на публичните упования, само че настояваме Вашите дейности, като законодателен орган, да са реципрочни на отговорността, която носите за положителното действие на българските институции, се написа още в отвореното писмо.

Надзирателите са безапелационни, че няма да търпят снизходително отношение и чакаме дейна реакция. Те не престават да упорстват за нарастване на заплатите и по-добри условия на труд. От синдиката остават в митинга подготвеност, в случай че настояванията им не бъдат изпълнени.
 Полицаи и надзиратели излязоха на митинг в София
Полицаи и надзиратели излязоха на митинг в София

Те упорстват за по-високи заплати и по-добри условия на работа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР