Синдикатът на българските учители (СБУ) награди кмета на община Златоград

...
Синдикатът на българските учители (СБУ) награди кмета на община Златоград
Коментари Харесай

Кметът на Златоград бе определен от СБУ за най-добър социален партньор

Синдикатът на българските учители (СБУ) награди кмета на община Златоград Мирослав Янчев за най-хубав обществен сътрудник, оповестиха от локалната администрация.
От област Смолян в категорията „ Синдикалисти на годината “ бяха наградени Здравка Ефремова от Златоград, Диляна Балийска – шеф на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” в село Смилян. Община Смолян бе отличена в категория „ Най-добър обществен сътрудник – директор”.
Отличията са били връчени от Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, проф. доктор Янка Такева – Председател на СБУ, и Пламен Димитров – Президент на КНСБ.
„ В дейностите си локалната власт в община Златоград постоянно е била водена от задачата да се основана съвременна среда за обучение, образование, работа и спорт за жителите й, с което се способства за отличните резултати, които реализират децата. Образованието е най-важната стъпка към персоналния триумф и развиването на родното място “, сподели кметът Янчев.
Той напомни, че в общината са изпълнени голям брой планове във всички образователни заведения, което води до по-добро обществено съдействие сред институциите.
Местната администрация получава за повторно това отличие от СБУ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР